Henry Ford West Bloomfield Hospital este situat la 6777 w.

„Este ceea ce este cel mai bine pentru bebeluși”, spune Brent Davidson, M.D., șef de servicii pentru serviciile de sănătate pentru femei la Spitalul Henry Ford West Bloomfield. „Sprijinul alăptării și legăturii implică camera mamei și bebelușilor împreună, nu sunt separate într-un cadru de pepinieră, precum și contactul de la piele la piele ori de câte ori este posibil.

„ Ca urmare, vom avea bebeluși mai sănătoși și comunități mai sănătoase.

A deveni o instalație prietenoasă pentru bebeluși este o călătorie complexă spre excelență în furnizarea de îngrijire a maternității și obligă organizațiile să examineze și să modifice uneori politicile și procedurile. Toate nivelurile de personal urmează instruire.

Peste trei ani, o echipă multi-specială a creat o cultură la Spitalul Henry Ford West Bloomfield, care nu numai că susține decizia unei femei de a alăpta, dar oferă practici bazate pe cercetare care cresc probabilitatea ei de succes.

Spitalul a trebuit să îndeplinească multe criterii și să fie supus unei evaluări la fața locului, pentru a câștiga desemnarea, care este de cinci ani. Spitalele trebuie să raporteze statistici anual și pot fi re-desemnate ca fiind prietenoase pentru bebeluși la sfârșitul perioadei de cinci ani.

Există doar alte patru spitale din Michigan cu desemnarea spitalului pentru copii. Există 225 de spitale prietenoase pentru bebeluși și centre de naștere în S.U.A.

Henry Ford West Bloomfield Hospital este situat la 6777 W. Maple Rd. în West Bloomfield.

;

Vă imaginați acel moment tandru, gata de cameră, când îl prezentați pe iubitul dvs. copil în nou-născutul tău dulce. Ceea ce s -ar putea să nu anticipezi este modul dramatic primul tău „bebeluș” va arăta brusc uriaș în comparație cu micul tău copil. Ca și tine, copilul tău se poate simți surprins și poate copleșit, de activitate, schimbări și emoții noi legate de sosirea micuțului lor frate.

Fără abilitățile de comunicare pentru a -și exprima în mod corespunzător emoțiile complicate și noua competiție care se confruntă pentru o atenție parentală prețioasă, se pot întâmpla chiar și regresia dezvoltării.

Aceste sfaturi vă pot ajuta copilul să facă o tranziție mai lină în acest timp foarte special (și uneori stresant) în viața familiei tale în creștere. spune doar. Înainte de a ajunge „ziua cea mare”, întrebați un prieten cu un nou -născut dacă dvs. și copilul dvs. se oprește pentru o vizită scurtă – cu mare măsură. Lăsându -ți copilul să vadă cum arată un copil, se mișcă și sunetele poate ajuta la stabilirea așteptărilor mai realiste înainte de a aduce acasă un nou -născut neajutorat și nu de un coleg de joacă instant.

 • Implicați -le. Copiii adoră să fie în acțiune, fie că faceți clătite, pliați rufele sau faceți vase. Joacă -te în dorința lor naturală, lăsându -ți copilul să -l „ajute” în timp ce te îmbăie sau scutec copilul. În timp ce vă uitați fața, auziți -vă tonul liniștit și văzând felul în care sărutați ușor sau pătați copilul, copilul dvs. va ridica semne de la primul și preferatul lor profesor – tu – despre ce au nevoie bebelușii. „Părinții trebuie să fie protectori și să urmărească cu atenție acele interacțiuni timpurii dintre copilul lor și copilul”, spune pediatrul Sandra Kilian, M.D. „Când mama sau tata îi aud pe copilul lor să spună cuvinte amabile copilului sau să ofere o îmbrățișare blândă, părinții, părinții poate consolida comportamentul hrănitor al copilului lor, prin lauda. ”
 • Nu -l învinovăți pe copil. Nu se poate nega să ai un copil în casă necesită ajustări. Programul dvs. se învârte în mod natural în jurul nevoilor bebelușului de somn și hrănire. Pentru a ajuta la eliminarea potențialelor resentimente ale copilului dvs. în ceea ce privește schimbările în rutina lor, aveți grijă să nu învinovățiți copilul pentru ceea ce puteți sau nu puteți face. De exemplu, mai degrabă decât să spunem: „Nu putem merge la o plimbare cu bicicleta, deoarece copilul doarme”, vizează alternative. „Putem merge în parc după prânz.” „Vă pot citi la culcare.”
 • Învățarea să întâmpinați un nou frate, să împărtășiți timpul unui părinte și să acceptați limitele este mult pentru un copil mic. Lăudarea și răbdarea unui părinte, împreună cu o mulțime de îmbrățișări și sărutări, pot ajuta un copil mic să crească în noul lor rol simțindu -se mândru și liniștit.

  Subiect legat: Cosleeping: Sfaturi pentru siguranța somnului

  ​​discutați cu medicul de familie sau https://harmoniqhealth.com/ro/ Pediatrul lui Toddler cu privire la orice probleme specifice pe care le-ați legat de a-l ajuta pe copilul dvs. să se adapteze la a deveni mare frate.

  pentru a găsi un medic în apropierea dvs., vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-Henryford (436-7936 ) Dacă vă aflați în zona Jackson sau South Central Michigan sau sunați la 1-888-862-Docs.

  Pentru mai multe sfaturi despre creșterea copiilor sănătoși, plus sfaturi de wellness pentru întreaga familie, abonați-vă acum pentru a primi un E -mail săptămânal al ultimelor noastre articole.

  DR. Sandra Kilian este un pediatru certificat de bord și oferă îngrijiri copiilor prin adulți tineri la Henry Ford Allegiance Pediatrics din Jackson.

  Categorii: Parentwell

  Etichete: Pediatrice, Henry Ford Allegiance Health, Sandra Kilian

  infecții

  osteomielită

  Osteomielita este o infecție a osului. Infecțiile osoase pot apărea în urma traumei sau pot apărea la fel cum o face o infecție a urechii sau a gâtului. În timp ce este cel mai frecvent în shin sau coapsă, orice os poate fi afectat. Simptomele se dezvoltă de obicei pe parcursul a 24-36 de ore și includ umflarea, durerea osoasă, febra și șchiopătarea.

  Henry Ford Ortopediști pediatri, radiologi și experți în boli infecțioase lucrează împreună pentru a diagnostica rapid și a trata pacienții cu osteomielită. Tratamentul implică o selecție adecvată a antibioticelor. Ocazional, operația este utilizată pentru a îndepărta infecția sau osul mort asociat cu infecția.

  Artrita septică

  Artrita septică este o infecție care afectează articulațiile, rezultând umflarea, durerea și o febră mare. Copiii pot avea tendința de a favoriza zona afectată. Această infecție este tratată cu antibioterapie și chirurgie pentru a elimina puroiul din articulația infectată.

  salvarea harului: tânărul filantrop onorează prietenul de familie, ajută pacienții cu cancer

  Grace Curtis, un 12 ani de 12 ani -Ev. Old la Brownell Middle School din Grosse Pointe, este într -o misiune de a ajuta pacienții care se luptă cu povara financiară a unui diagnostic de cancer. Misiunea ei a început cu o prietenă de familie, Maryam Whelan, care a murit de cancer în 2017, la vârsta de 40 de ani, lăsând în urmă soțul ei Brian și fiica Sophia.

  înainte de a trece, Maryam a înființat Fondul Superwoman la Sistemul de sănătate Henry Ford pentru a atenua sarcinile financiare pentru femeile care se luptă cu cancerul. Fondul, care operează prin programul lui Henry Ford pentru cancer, „adoptă” un pacient, oferind asistență de la primul lor diagnostic până la sfârșitul tratamentului lor.

  În curând să fie al optulea grad, Grace a decis să solicite Societatea Națională de Onoare Junior, care solicită solicitantului să finalizeze un proiect de servicii ca parte a cererii. Când s -a gândit la posibilele cauze de susținere, Grace și -a amintit de Fondul Superwoman.

  Maryam a devenit rapid o prietenă apropiată de familie, care Grace, surorile ei și verișorii au numit „prințesă”, pentru că era incredibil de amabilă, fermecătoare și generos.

  „Maryam s -a pus în pantofii altora și și -a dat seama că un diagnostic de cancer ar fi mult mai greu dacă nu ai avea resurse și o familie care să te sprijine”, spune soțul ei, Brian Whelan. Grace a decis să -și concentreze proiectul pe asistența de raliu pentru Fondul Superwoman în onoarea Maryam.

  „Este de necrezut prin ce trebuie să treacă oamenii”, spune Joe. „Trebuie să ia decizii la care atât de mulți alții nu trebuie să se gândească-oamenii nu economisesc pentru o intervenție chirurgicală în ziua ploioasă.”

  inspirat de „Prințesa Maryam”, a formulat un plan pentru proiectul său de serviciu. „Am redactat o scrisoare, care a durat ceva timp pentru că trebuia să fie cât mai profesionist”, spune Grace. Cu scrisoare în mână, a sărit pe bicicletă și a livrat 35 de exemplare vecinilor.

  În scrisoare, Grace a descris legătura ei specială cu Maryam. Ea a descris, de asemenea, modul în care fondurile ar fi folosite pentru a ajuta pacienții să cumpere necesități, cum ar fi alimente și îmbrăcăminte, precum și să ofere transport către tratamente.

  „Am vrut ca oamenii să știe că uneori sunt cele mai mici lucruri care ajută cel mai mult și chiar 10 dolari ar putea ajuta un pacient să facă o plimbare la spital”, spune Grace.

  După ce a stabilit un obiectiv inițial de 1.000 de dolari, ea a sfârșit prin a strânge peste 2.200 de dolari, în timp ce a primit mai multe note de încurajare și recunoaștere din partea celor care au donat. Grace a fost surprinsă pozitiv de răspuns – chiar și sora ei cea mică, Mary Claire, a donat un dolar din indemnizația ei.

  Grace a fost acceptată în societatea de onoare, dar pentru ea, asta a fost secundar.

  „Am decis să fac acest proiect, indiferent dacă am intrat sau nu”, a spus Grace.

  Grace este foarte mândru de mai mult decât de a -și dubla obiectivul. „Sper că oamenii să vadă ce am făcut și că îi inspiră pe alții pentru a sprijini proiectele de care le pasă”, a spus ea. În ceea ce privește viitorul ei în devenire ca strângere de fonduri profesionale, Grace a adăugat: „Aș dori să continui să fac acest lucru – și să susțin din nou fondul Superwoman anul viitor.”

  Aflați mai multe sau susțineți fondului Superwoman

  ;

  Detroit (23 octombrie 2020)-În ultimele șapte zile, peste 13.000 de persoane din Michigan au fost diagnosticate cu Covid-19. În timp ce rata de noi cazuri în centrul și sud-estul Michigan este mai mică decât alte părți ale statului, iar spitalizările rămân relativ scăzute, sistemul de sănătate Henry Ford reamintește comunității să continue practicarea măsurilor de siguranță care au fost dovedite științific pentru a reduce răspândirea răspândirii de răspândire a răspândirii științei Covid-19, inclusiv:

  • Purtarea unei mască
  • Practicarea distanțării sociale
  • Evitarea adunărilor mari
  • Practicarea igienei bune a mâinilor

  „Cazurile pozitive au crescut în ultimele săptămâni, depășind uneori numerele pe care le -am văzut în aprilie”, a declarat Adnan Munkarah, M.D., vicepreședinte executiv și director clinic al Henry Ford Health Sistem. „Cu acest lucru, există câteva diferențe între aprilie și acum, inclusiv mai multe disponibilități de testare, persoanele care aleg să se aventureze mai mult și multe școli și întreprinderi fiind redeschise.” Potrivit Dr. Munkarah, acești factori au contribuit la un număr mai mare de tineri care testează pozitiv pentru Covid-19. Deoarece tinerii sunt în general mai sănătoși și nu au comorbiditățile văzute la pacienții mai în vârstă, spitalizările și decesele din cauza virusului au fost mai mici decât la începutul acestui an. „Dacă începem să vedem virusul răspândindu -se de la tineri la persoane în vârstă și cei cu comorbidități din nou, putem vedea din nou creșteri ale deceselor și spitalizărilor”, a spus dr. Munkarah. „Din acest motiv, este important ca oamenii să poarte măști, să practice distanța socială și să ia măsuri preventive precum evitarea mulțimilor și spălarea mâinilor. „În timp ce aceste măsuri de siguranță pot fi uneori puțin incomode, salvează vieți și vor continua să facă acest lucru dacă continuăm să le practicăm în timp ce se dezvoltă un vaccin.” În timp ce s-a învățat mult despre Covid-19 în perioada din aprilie, rămâne mult necunoscut, inclusiv efectele potențiale pe termen lung ale bolii. „În primele zile, nimeni nu știa prea multe despre virus. Încă nu aveam date disponibile pentru a ne ajuta să înțelegem o mai bună înțelegere ”, a spus dr. Munkarah. „Acum, știm mult mai multe. Nu avem un „glonț magic” pentru această boală, dar știm că există intervenții care pot ajuta. „Între timp, în timp ce există mai multe vaccinuri în dezvoltare și este posibil să fie disponibil imediat la sfârșitul acestui an, trebuie să rămânem angajați să lăsăm știința să ne conducem decizia când vine vorba de protejarea noastră și a noastră comunitate din această boală. ” În acest scop, dr. Munkarah a spus că există o îngrijorare din ce în ce mai mare cu privire la viitorul sezon de Ziua Recunoștinței și de sărbători și potențialul pentru Covid-19 să se răspândească de la membrii familiei mai tinere la adulți vulnerabili. „Oricât de dificil ar fi, poate cel mai bun cadou de vacanță pe care îl puteți oferi în acest an este să aruncați o petrecere virtuală, unde toată lumea se poate bucura de compania celuilalt și să sărbătorească fără a pune oamenii pe care îi iubești cu risc pentru Covid-19”, a spus el . ###

  Despre Henry Ford Health System: Fondat în 1915 de Henry Ford însuși, Sistemul de sănătate Henry Ford este un sistem de sănătate integrat non-profit, angajat să îmbunătățească viața oamenilor prin excelență în știința și arta din Sănătate și vindecare. Sistemul de sănătate Henry Ford este format din șase spitale, inclusiv Spitalul Henry Ford din Detroit; Spitalele Henry Ford Macomb; Spitalul Henry Ford Wyandotte; Spitalul Henry Ford West Bloomfield; Henry Ford Allegiance în Jackson, MI; și Henry Ford Kingswood Hospital – Un spital de psihiatrie intern. Sistemul de sănătate Henry Ford include și Henry Ford Medical Group; Rețeaua de medic Henry Ford; mai mult de 250 de facilități de ambulatoriu; Farmacia Henry Ford; Henry Ford optimeyes; și alte servicii de asistență medicală. Planul nostru de sănătate non-profit, Planul Alianței pentru Sănătate (HAP) oferă acoperire de sănătate pentru mai mult de 540.000 de persoane. Fiind unul dintre cele mai importante centre medicale academice ale națiunii, Henry Ford Health System antrenează peste 3.000 de studenți de medicină, rezidenți și semenii anual în peste 50 de programe acreditate și a instruit aproape 40% din medicii statului. Dedicarea noastră pentru educație și cercetare este susținută de aproape 100 de milioane de dolari în subvenții anuale de la Institutele Naționale de Sănătate și alte fundații publice și private. Sistemul de sănătate Henry Ford angajează peste 33.000 de persoane, inclusiv peste 1.600 de medici, peste 6.600 de asistenți medicali și 5.000 de profesioniști din domeniul sănătății aliați.

  Contact media: Jeff Adkins / (586) 307-2027 / [Protejare prin e-mail]

  herpes simplex virus

  infecțiile cu virusul herpes simplex (HSV) sunt frecvente și pot apărea la oricine la orice vârstă. HSV este extrem de contagios, transmis prin contactul direct al zonei infectate. Odată infectat cu virusul, o persoană poate avea episoade recurente ale focarelor blister. Cele două tipuri principale de HSV includ tulpina orală (HSV-1) și tulpina genitală (HSV-2). Leziunile de herpes pot apărea oriunde pe corp, deși HSV-1 este cel mai frecvent în jurul sau în gură, nas și zona facială, în timp ce HSV-2 apare cel mai adesea în zonele genitale și, de asemenea, zona gurii din sex oral cu un partener infectat . Virusul poate fi tratat, dar nu este vindecat.

  Examen fizic

  Semnele timpurii includ durere, furnicături și/sau mâncărime în zona infectată, urmată de inflamația și dezvoltarea de blistere mici, grupate pe pielea roșie, care poate progresa spre pustulele care se rup, plâng și crusta. Pot apărea ulcerații și infecții bacteriene secundare. Leziunile herpes recurente apar adesea în aceeași zonă ca primul focar și pot deveni mai puțin severe în timp.

  Tratament

  • Evitarea contactului direct cu zonele afectate este cheia limitării răspândirea acestei boli. Leziunile se vor vindeca de obicei fără tratament medical. Unguente anti-virale și medicamente orale (aciclovir, valaciclovir, famciclovir) pot fi utilizate pentru a reduce severitatea și timpul de timp al unui focar. să fie luate în mod regulat pentru a preveni viitoarele focare.
  • Alte medicamente anti-virale, Vindarabine și Foscarnet, sunt utilizate numai dacă celelalte medicamente nu reușesc.

  ;

  Dacă încercați să mâncați inima sănătoasă, probabil că știți să stați departe de Salt Shaker. Același lucru este valabil și pentru mâncare de la friteuza. Conexiunea dintre sănătatea cardiovasculară și o dietă bogată în sodiu și grăsimi saturate este bine stabilită atât în ​​cercetarea în domeniul sănătății, cât și în conștiința noastră publică.